In videochat, timpul (nu scuzele) inseamna bani

De la inceputul carierei de model si pana ce vei incepe sa simti gustul succesului, s-ar putea sa traversezi perioade aglomerate de nemultumiri si frustrari. Poate ca nu ai cel mai atragator corp, poate ca nu stapanesti excelent limba engleza, poate ca nu esti sigura ca acest job ti se potriveste. Daca toate acestea iti sunt, inca, neclare, cel mai sigur aspect al situatiei tale este faptul ca, in domeniul in care activezi, timpul inseamna bani.

Multi dintre noi ne traim vietile in acelasi mod. Ne inspiram din insuccesul celor din jur pentru a genera motivul pentru care nu reusim si nu credem in propriile noastre succese. Incapatanarea invatata ne convinge fals ca circumstantele externe ne retin de la succes, ca toata lumea este vinovata si, cel mai important, ca nu exista nicio modalitate de a depasi aceasta problema.

In videochat, lamentarile sunt legate de motive ce tin de aspecte exterioare zonei profesionale. Daca modelele isi vad circumstantele prin ego-ul lor, ele nu isi pot intelege propriul potential.

Un simptom al lamentarilor este incapacitatea de a mai lupta. Acel moment in care intalniti inca un obstacol si va ganditi ca acea problema nu dispare niciodata si in realitate nu puteti face nimic. In consecinta, va ganditi ca tot ce puteti face este sa invatati sa traiti cu ea. Oamenii ar putea sa nu fie rationali, dar sunt previzibili. Oamenii vor lua o limitare din mediul extern, o vor internaliza, o vor exagera si o vor sustine in imaginatia lor pana cand vor constientiza ca un context nu le defineste viitorul.

Paseste catre puterea pe care deja o ai
Responsabilitatea este ceea ce duce, de fapt, la angajarea modelelor in activitatea pe care o desfasoara. Daca studioul le incurajeaza sa renunte la scuze pentru a performa prin programe de training special create pentru a le oferi cunostintele necesare desfasurarii jobului de model de videochat, in realitatea activitatii zilnice, modelele functioneaza cu mult mai bine decat daca nu ar beneficia de sprijinul specialistilor.

Preia din parerile celorlalti ce este bun
Ca manager de studio de videochat, daca un model ti se adreseaza in vederea solutionarii unei probleme, cea mai buna masura pe care o puteti lua este sa actionati asupra cauzei. Rolul liderului modern este acela de a incuraja o noua mentalitate. Un model s-ar putea confrunta cu pareri nu tocmai pozitive despre persoana / activitatea sa, insa este important ca atat de la spersoanele apropiate din familie si colectivul de lucru, cat si persoanele pe care nu le cunosc suficient de bine, sa preia doar acele pareri si sugestii care le pot face bine in cariera pe care si-au ales-o.

Sfaturi utile