Trucuri de machiaj pentru a arata superb in fata camerelor

Un model de videochat de succes arata intotdeauna superb, iar acest lucru tine foarte mult si de mahiaj. Sprancenele de exemplu ne incadreaza chipul si ne accentueaza ochii si, ca atare, trebuie sa aiba anumite caracteristici, astfel incat acest cadru sa nu fie prea mare, prea mic sau sa nu arate bine.

Prin urmare, avem cateva sfaturi care va vor ajuta sa le oferiti forma si culoare, in timp ce in continuare isi vor pastra aspectul natural.

Cateva sfaturi pentru conturarea sprancenelor de la modelele de videochat de succes

Incercati aceste trucuri pentru a echilibra forma sprancenelor cu personalitatea voastra si poate va va ajuta sa gasiti un stil care sa vi se potriveasca:

  • Tomboy – Un stil super natural si usor de obtinut. Consta in periajul sprancenelor in sus si in afara cu un rimel de gel. Daca aveti spatii goale ramase, completati-le cu un creion pentru sprancene si o mascara speciala;
  • Muza – Daca sunteti inspiratia tuturor prietenilor tai, cu siguranta cauti acele sprancene mai stilizate, dar indiferent cat de definite le veti face, trebuie sa le pastrati cat mai naturale in fata camerelor. Pentru a atinge acest stil, trebuie mai intai sa periati sprancenele in sus si apoi sa folositi un creion pentru a desena linii mici subtiri, ca si cum ati crea sprancene individuale;
  • The Boss – Daca formele arcuite va definesc, cu siguranta trebuie sa va folositi de acest atuu in videochat. Sprancenele pronuntate pot fi, de asemenea, naturale. Incepeti ca intotdeauna sa periati, astfel incat sa acoperiti gaurile din sprancene si sa le umpleti cu un creion. Indepartati firele de par care ies in afara (amintiti-va sa nu eliminati prea multe deoarece spranceanele stufoase va vor ajuta sa obtineti un aspect mai intens).
  • Romantica – Incepeti prin periaj, apoi folositi rimelul cu gel, iar cu ajutorul pensulei, pieptanati in sus si afara pentru a umple golurile fara a folosi fard. In cele din urma, veti obtine acel aspect boem si cald.

Acum trebuie doar sa alegeti care dintre aceste forme vi se pare cea mai potrivita cu personalitatea voastra. Incadrati-va chipul, evidentiati-va aspectul si folositi-va stilul artistic in fiecare machiaj purtat la studio.

Sfaturi utile