Parul perfect pentru un aspect intinerit

Parul este podoaba capilara si este foarte important sa avem mereu grija de ea intr-un mod optim pentru ca atunci cand inaintam in varsta sa nu ne confruntam cu probleme mari la nivelul acestuia.

Modelele de videochat pun mare accent pe calitatea parului lor si au grija sa il trateze la fiecare spalare cu fel si fel de tratamente pe baza de ulei si minerale. Ce este drept, acestea au parte si de ajutorul unor hairstylisti de renume care au grija sa le ofere sfaturi de top si sa le mentina mereu o coafura superba si un par bogat.

Astazi, hairstylisti vin in ajutorul dumneavoastra si va ofere 3 sfaturi de top prin care puteti sa pareti mai tanara si sa aveti un par mai bogat si mai sanatos.

Coafura cu breton
„Bretonul este o alegere excelenta si magulitoare pentru femeile in varsta”, spune Ricardo, hairstylist la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti. „Este distractiv, creativ si, cel mai important, va incadreaza ochii.” In general, bretonul ar trebui sa loveasca in jumatatea inferioara a fruntii, chiar deasupra ochiului.

Un plus urias pentru ingrijirea parului anti-imbatranire: bretonul ajuta la ascunderea ridurilor si a parului aflat in retragere severa si ajuta la imbunatatirea calitatii parului.

Nu tineti cont de cantitatea de par
Oricat de nefericit ar fi, parul devine mai subtire si se rupe mai usor pe masura ce imbatranim. Cand imbatranim, trebuie sa ne recalibram coafurile pentru a tine cont atat de calitatea, cat si de cantitatea de par pe care o avem in prezent.

Faceti inventarul si luati in considerare un stil mai scurt daca va confruntati cu subtiere semnificativa. „Avand un bob sau o coafura mai scurta va plasa parul in faza cea mai groasa, cea mai deplina si cea mai usor de gestionat”, spune Ricardo. „O taietura clasica de pixie este unul dintre stilurile mele preferate pentru o femeie mai in varsta”, concluzioneaza el.
Totusi, pentru a va salva parul incercati ulei de Argan, de ricin, vitamina E si gaz.

Folosirea samponului gresit
Ceva la fel de simplu precum folosirea formulei gresite de sampon poate adauga ani chipului. „Folositi intotdeauna sampon si balsam care sa protejeze si sa hidrateze culoarea parului”, spune Larisa, un alt hairstylist al modelelor de videochat. „Un produs care este cu adevarat hranitor pentru parul dvs. este cheia pentru a oferi culorii dvs. un aspect mai stralucitor, tineresc.”

Sfaturi utile