Model independent sau model de studio? Nu te-ai decis inca?

Cu ceva timp in urma, cel mai probabil multe dintre voi se gandeau la faptul ca a lucre in videochat implica prea multe riscuri sau va afecteaza imaginea in societate, ganduri provenite cel mai sigur din faptul ca nu detinem suficiente informatii cand vine vorba de a lucra in acest domeniu.

Cum a inceput totul? Fiind un domeniu de munca aparut cu ceva timp in urma, echipa care a fondat studioul nostrum a realizat importanta pe care acest loc de munca o are pentru femeile care isi doresc sa fie independente.

Daca te afli in situatia in care vrei sa lucrezi in videochat, insa nu stii cum sa incepi, este timpul sa afli mai multe despre noi.

Suntem in permanenta cautare de modele de videochat, deoarece cererea este foarte mare in aceasta industrie, si cum se spune, este loc pentru fiecare sa aiba o cariera de success, important este sa te implicit, sa iti setezi obiective, iar noi iti vom asigura suportul de care ai nevoie.

Bineinteles, exista posibilitatea de a lucra pe cont propriu. Din pacate, multe dintre persoanele care au ales aceasta forma, nu au reusit sa ajunga la nivelul modelelor care lucreaza in studio.

De ce? Pentru ca implica mai multa munca din partea ta, ca sa ai success trebuie sa iti organizezi un spatiu de lucru, cel putin la fel de atragator si placut ca cel din studioul nostrum, trebuie sa-ti asigur incasarile, sa declare veniturile si multe alte aspecte importante de care noi, ehcipa studioului de videochat ne ocupam inca din prima zi in care ne-ai pasit pragul.

A fi model in studio inseamna acces la facilitati, asiguram training adaptat personalitatii fiecarei angajate, suport in timpul sesiunilor, daca este cazul.

De ce apare informatia conform careia engleza nu este un criteriu elminatoriu? Deoarece noi si probabil alte studiouri, punem la dispozitie modelelor care nu au un nivel suficient de bun pentru a discuta singure cu membrii online, cursuri care sa le ajute, nu numai in acest domeniu, ci si in situatia in care vor dori sa se angajeze pe alte posturi.

A lucra in videochat nu insemana stagnare sau lipsa dezvoltarii personale, din contra, este benefic sa inveti sa lucrezi intr-o echipa, sa te adaptezi situatiilor neprevazute, sa iei contact cu persoane diferite in fiecare zi, lucruri care contribuie la dezvltarea personala si mai ales profesionala.

Te-am convins? Daca ai nevoie de mai multe informatii, hai sa stabilim un interviu si vei vedea ca suntem cea mai buna alegere pentru tine, independenta ta financiara si nivelul de trai dorit

Sfaturi utile