Bariere videochat

Mai exista bariere in lumea videochatului?

Bariera lingvistica

Cand modelul de videochat incearca sa lucreze pentru un site strain, primul lucru la care se gandeste este bariera lingvistica. Competenta lingvistica in limba engleza a oamenilor din Coreea, China si Japonia este foarte scazuta. S-ar putea sa credeti ca este imposibil sa lucrati pe un site din regiunea asiatica, insa realitatea sta putin diferit.

Ganditi-va la acest exemplu – exista numeroase cupluri internationale care nu vorbesc fluent unul limba celuilalt. Cel mai recent caz a fost al celebrei Cheryl Cole si al sotului sau, Jean Bernard Versini. Bineinteles, limba joaca un rol esential in viata unui cuplu de proaspat casatoriti, acesta fiind unul dintre cele mai populare motive pentru care cei doi ajung sa divorteze. Cu toate acestea, sunt multe alte exemple care aproba faptul ca dragostea si atractia fizica nu necesita cunostinte lingvistice inalte.

Mai mult decat atat, pentru ca majoritatea membrilor care acceseaza site-urile de camming nu cauta pe cineva de care sa se indragosteasca, ci pe cineva alaturi de care isi poate satisface fanteziile ascunse, atunci nu este necesar sa existe o compatibilitate excelenta la nivel lingvistic. Deci, ce mai astepti?

Bariera culturala

O alta problema pe care trebuie sa o depasiti este bariera culturala. Daca cultura de care apartin oamenii este diferita, acest lucru afecteaza si definitia atractivitatii. De exemplu, asa cum in majoritatea tarilor femeile sunt considerate atractive doar daca ajung sa fie din ce in ce mai slabe, in Mauritania – o tara din Africa de Vest, femeile obeze sunt considerate atractive.

Un alt exemplu este in Japonia. A avea un tatuaj pare o trasatura interesanta in mintea unui american, insa in opinia unui japonez, un tatuaj este echivalent cu insemnul de apartenenta la o anumita banda. Astfel, tatuajul este vazut drept un lucru negativ de catre un japonez.

Exista multe lucruri pe care ar trebui sau nu sa le faceti in momentul in care lucrati pe un site strain. Trebuie sa va dati seama ce anume functioneaza si ce nu, uneori prin incercari si prin erori. Daca nu doriti sa va pierdeti timpul, atunci nu v-ar strica o mana de ajutor din partea fetelor care deja au mai trecut prin astfel de experiente. Lucrul cu un studio sau agentie este benefic pentru ca acolo veti gasi oameni pregatiti sa va ajute cu orice problema.

Sfaturi utile