A lucra ilegal nu inseamna mai bine!

Cand spunem a lucra ilegal, ne referim la faptul ca unele persoane din acest domeniu accepta sa colaboreze cu diverse studiouri fara a avea un contract de munca sau macar o intelegere scrisa de ambele parti. Atunci cand alegi sa lucrezi in acest fel, esti mai limitat din punct de vedere al oportunitatilor si al lucrurilor pe care le poti face cu ajutorul castigurilor din videochat.

Analizeaza-ti nevoile inainte de a accepta sa lucrezi sub aceasta forma. Cel mai probabil incasarile tale vor ajunge la sume mari, moment in care te vei gandi la un imprumut pentru propria casa, iar daca faci anumite achizitii, cel mai probabil va trebui sa justifici provenienta banilor.

La fel ca in orice alte domenii de munca, a lucra fara acte este destul de atractiv pentru ca esti constient de faptul ca toti banii vor intra in contul tau, insa pe termen lung, s-ar putea sa iti doresti sa lucrezi altfel. De obicei, marile studiouri de videochat cu experienta in acest domeniu nu vor opta pentru astfel de colaborari pentru ca este vorba in primul rand de reputatia lor si mai apoi de nevoile fiecaruia.

Poti alege sa lucrezi de acasa, insa cand faci asta pe cont propriu, asigura-te ca ai tot ce iti trebuie din punct de vedere legal, situatiile neplacute pot aparea in cele mai neasteptate momente. Riscul cel mai mare este sa nu iti incasezi banii. Daca nu ai cunostinte in domeniu, poti avea surpriza neplacuta de a nu incasa nimic.

Desi pare usor, videochatul nu este un domeniu atat de simplu. Sunt aspecte pe care numai o echipa cu experienta ti le poate relata sau te poate sfatui in anumite situatii. Recomandarea noastra este sa lucrezi intotdeauna cu un studio, este mai simplu si nu trebuie sa-ti faci griji pentru toate documentele sau normele legale pe care trebuie sa le respecti.

Ispita sumelor mari de bani pe care le vei observa pe masura ce evoluezi nu trebuie sa te atraga. Priveste pe termen lung si planifica fiecare detaliu astfel incat sa ai parte de tot ce iti doresti si mai ales, nu ezita sa ceri ajutorul celor din jur.

Sfaturi utile