Jobul viitorului, din fata computerului

Incep diminetile devreme si isi incheie serile tarziu.de fiecare data in fata calculatorului. Totusi, in tot acest timp, desi stau in fata unui ecran luminos, modelele de videochat nu se simt obosite, ci par dornice de si mai multa adrenalina!

Cum de este posibil acest lucru? Ei bine, in timp ce ne usureaza viata, facilitatile moderne, cum ar fi aerul conditionat, incalzirea optima si iluminarea puternica pot, de asemenea, genera probleme. Insa, daca studioul de videochat la care intentionati sa va angajati va furnizeaza conditii excelente de lucru, sanatatea voastra nu va fi pusa in pericol, indeosebi sanatatea ochilor, amenintata de expunerea periodica la desktop-uri puternic iluminate.

Poarta lentilele de contact potrivite

Ochii nostri sunt diferiti si vor necesita un alt tip de lentila de contact. Modelele cu ochi uscati ar putea sa opteze pentru o lentila cu hidrogel siliconic. Daca purtati lentile o data la mai putin de doua saptamani, senzatia in care va simtiti ochii in timpul zilei si in timpul ciclului de purtare va fi distincta fata de cea resimtita de un model care poarta zilnic lentile de contact. De obicei, modelele de videochat poarta lentile de contact atat din considerente estetice, cat si din considerente de sanatate (le protejeaza ochii de lumina puternica).

Clipeste in mod regulat

Cand sunteti concentrate profund asupra unei conversati cu un admirator, aveti tendinta sa clipiti mai putin, chiar daca nu va dati seama. Daca nu clipiti suficient, ochii nu se hidrateaza. Ca urmare, ochii dvs. vor incepe sa se simta uscati si iritati. Incepeti obiceiul de a clipi in mod deliberat mai des. Nu va faceti griji daca aratati ciudat ca, brusc incepet sa clipiti de 100 de ori pe minut, ochii vostri va vor multumi pentru asta.

Lasa la indemana produse de ingrijire

Exista cateva produse pe care poate doriti sa le pastrati aproape de voi, pentru a va ajuta sa eliminati problema ochilor obositi si uscati pe tot parcursul zilei. Exista flacoane de dimensiuni mici care contin cantitati suficiente de picaturi pentru rehidratarea si revigorarea ochilor. Formula lor incredibila, de asemenea, functioneaza pentru a reduce vederea incetosata, cauzata de expunerea prelungita la ecranele puternic iluminate.

Daca descoperiti ca picaturile de ochi sunt suparatoare, exista cateva optiuni fantastice alternative pe care le puteti folosi pentru ochi. Totusi, nu uitati: verificati si reglati luminozitatea ecranului computerului ori de cate ori simtiti nevoia!

Sfaturi utile