Istoria videochatului

In ziua de astazi mediul online a luat un mare avant, iar numeroase oportunitati apar zilnic in acest mediu, mai ales cele pentru locuri de munca disponibile. Locurile de munca din acest mediu sunt extrem de atractive si aduna zilnic sute de oameni interesati.

Un loc de munca ce aduna ochii curiosi ai vizitatorilor, remarcandu-se ca fiind unul dintre cele mai bine platite locuri de munca din lume, este videochatul.

Dar oare care este istoria acestui loc de munca?

De la inceputul omenirii frumusetea unei femei a atras, numindu-se simbolic “Sexul frumos”. Mari pictori, sculptori si tot felul de artisti au fost interesati de formele frumoase ale unei femei si au incercat sa le redea fie pe o bucata de panza fie pe o bucata de lut intocmai cum sunt ele. Dar frumusetea femeii nu a fost numai scrisa, pictata sau sculptata, ea a fost si cantata, acest lucru aratand importanta femeii in societatea.

In anii 90 totul s-a schimbat si frumusetea femeii a inceput sa coste. Astfel, tarile dezvoltate care beneficiau de tehnologie IP, precum Anglia si SUA, au dat startul acestui domeniu atat de cautat.

In Romania, aceasta industrie a aparut in anul 2000 ca semn de eliberare din fraiele bine legate ale comunismului si inceputul unei ere noi. Pana in anul 2008, videochatul era privit cu ochi sceptici de romani, fiind o meserie ilegala, dar din acel an totul s-a schimbat si astfel videochatul a fost legalizat.

Legalizarea a venit insotita de unele conditii precum varsta maturitatii, nedistribuirea materialelor pornografice, norme fiscale, contracte de munca, etc.

Anul 2008 a inregistrat o suita de firme de videochat aparute ca ciupercile dupa ploaie, doar ca nu toate au rezistat si au facut fata concurentei acerbe, noilor tehnologii si conditiilor impuse de lege. Firmele stabile, care s-au preocupat indeaproape de modele si au simtit mereu pulsul pietei au crescut in fiecare zi, creand adevarate imperii durabile si demne de o femeie.

Videochatul a crescut mult in ochii oamenilor si mai ales in ochii femeilor datorita oportunitatilor pe care acest domeniu le ofera. Astfel, cu o istorie bogata, videochatul se diferentiaza ca fiind domeniul ce prezinta si reprezinta feminitatea si senzualitatea intr-un mod armonios si unic.

Sfaturi utile