Cum sa va decorati camera de studio?

In cariera de model online camera de studio este unul dintre cele mai importante elemente pentru sesiunile de chat. Pe langa creativitatea, frumusetea si abilitatile de care dispuneti, decorarea camerei va va ajuta sa obtineti acele castiguri fabuloase la care visati.

Cand vine vorba de decorare exista optiuni pentru toate tipurile de personalitate si desi depuneti un efort, este important deoarece trebuie sa va simtiti confortabile si sa va puteti desfasura in voie. Asadar, ce aspecte ar trebui sa luati in considerare pentru a decora camera de studio?

  • Peretii: desi este un subiect foarte larg, putem sugera culori neutre, astfel incat acestea sa nu satureze imaginea. Si daca aveti rafturi, asigurati-va ca sunt aceeasi culoare cu cea peretelui, astfel incat sa obtineti o potrivire perfecta.
  • Stickerele sunt aliati de decorare excelenta, puteti decora pieslee de mobilier in functie de o tematica (Sfantul Valentin, Halloween, etc.)
  • Luminile de Craciun nu sunt utilizate doar iarna. Cu ele puteti crea lumini si umbre care va vor ajuta inclusiv pentru a face poze pentru portofoliu. Lumina slaba astfel creata formeaza o atmosfera placuta.
  • Paletii din lemn sunt „in” anul acesta. Desi sunt populari de ceva timp, pretul lor scazut ii face accesibili si usor de manevrat, mai ales cand doriti o redecorare rapida.
  • Daca incorporati imagini, verificati daca acestea se potrivesc personalitatii voastre. De obicei portrete cu siluete si fotografii alb-negru artistice sunt cele mai potrivite pentru o camera de model online.

Lucruri pe care nu ar trebui sa le faceti atunci cand decorati camera:

  • Sa nu intrebati pe cineva din echipa studioului. Inainte de a va apuca sa cumparati elemente de decor, intrebati daca studioul va poate ajuta, ori daca nu cumva au deja o rezerva de diferite elemente decorative pe care le puteti folosi.
  • Amplasarea oglinzilor pe tavan. Decoratiunile cu oglinzi sunt de moda veche. Daca doriti sa incorporati totusi una, asezati-o intr-un colt al camerei si verificati sa nu existe urme inestetice pe aceasta.
  • Nu lasati vizibile fotografii personale.

Nu uitati, lumea vidoechatului este plina de creativitate si pentru a va decora camera trebuie doar sa va modelati preferintele, inventivitatea si sa incercati sa folositi lucruri pe care le aveti deja.

Sfaturi utile