Ce aleg modelele de videochat pentru o silueta de invidiat? Dieta sau exercitii?

Ce functioneaza cel mai bine? Dieta sau exercitii? Modelele de videochat sunt intotdeauna interesate de felul in care arata si este important ca dieta lor sa includa alimente sanatoase si sa faca deseori exercitii fizice. Insa intotdeauna revine intrebarea, care dintre acestea doua functioneaza de fapt?

Modelele de videochat merg pe principiul Pareto sau regula 80/20 care se refera la depunerea efortului de 20% si obtinerea rezultatelor de 80%. In termeni simpli, principiul Pareto inseamna mai putin efort, dar mai multe rezultate. In cazul pierderii in greutate, puteti aplica acest principiu, dar intr-un mod usor diferit.

Acest lucru este valabil deoarece majoritatea dintre noi tind sa supraestimeze energia si sa subestimeze caloriile consumate. Acest lucru se datoreaza faptului ca aveti nevoie de o cantitate mica de calorii zi de zi. Energia consumata pentru exercitii in schimb necesita consumul a mai multe calorii, ceea ce ridica niste semne de intrebare. De aceea, modelele recomanda sa incercati sa va dedicati 80% alimentatiei si doar 20% exercitiilor fizice.

Este important asadar sa va respectati dieta, chiar daca este vorba de un weekend sau va aflati la o masa in oras cu prietenii. In acest fel, nu trebuie sa alergati 60 de minute pentru a arde caloriile consumate cu napolitane, cartofi prajiti si alte alimente nesanatoase.

Cine castiga – Dieta sau exercitiile?

Dieta este castigatoarea deoarece daca nu tineti dieta sub control, indiferent cate ore petreceti la sala de sport, nu veti pierde in greutate. Pe de alta parte,, nu puteti suporta pierderea in greutate sau sanatatea fara exercitii fizice. Exercitiile fizice efectuate in mod regulat va pot ajuta, de asemenea, sa va imbunatatiti sanatatea mentala si cateva afectiuni cronice de-a lungul timpului. Insa modelele de videochat recomanda sa va concentrati mai mult pe alimentatie pentru a obtine un corp de invidiat.

In concluzie, calatoria cu pierderea in greutate nu este usoara. Va va testa vointa de a va atinge scopul, dar merita sa urmati regula 80/20 folosita si de modelele de videochat pentru a va imbunatati sitlul de viata. Ca rezultat final, va veti simti mai bine, veti fi mai productive si mai active, iar sanatatea se va imbunatati in mod considerabil.

Sfaturi utile