Ai stabilit interviul cu un studio?

Nu uitati: practica este cheia atunci cand vine vorba despre interviul de angajare in videochat. Prin urmare, trebuie sa va ganditi in avansa la intrebarile care vi se vor adresa in timpul interviului si sa raspundeti eficient pentru fiecare dintre acestea.

Apoi, trebuie sa va concentrati asupra felului in care veti arata in acea zi. Fii sincera cu privire la cat de profesionala, credibila si prietenoasa arati si te prezinti.

Ganditi-va la structura raspunsului pe care il veti acorda. Reflectati cu atentie la postura si la gesturi. Tonul, claritatea si volumul vocii tale sunt, de asemenea, importante.

Stresul in cadrul interviului pot afecta toate aceste aspecte, astfel incat doar constientizarea acestora va poate ajuta sa le controlati si, prin urmare, sa fiti mai eficiente in aceasta zi.

Seteaza-ti atitudinea castigatoare: Pregateste-te pentru orice scenariu
Intrebati managerii celor mai cunoscute studiouri videochat ce le dezamageste cel mai mult pe tinerele intervievate si va pot prezice raspunsul de top – lipsa de cunoastere a studioului pentru care aplica.

Si din cauza lipsei de cunostinte, acestea transmit lipsa de interes. Aflati cum s-a dezvoltat studioul in ultimii ani, cum s-au schimbat conditiile de lucru si salariile, cine sunt concurentii sai si ce viitor prezice. Apoi utilizati informatiile intr-un mod inteligent.

Trebuie sa demonstrati cu inteligenta ca puteti fi un potential model videochat in acel studio si ca poti face fata provocarilor impuse de job. Mizeaza pe abilitatile si atributele pe care le detii pentru a-ti aduce o contributie pozitiva in cadrul studioului!

Fiti pregatite sa convingeti ca sunteti perfecte pentru acel studio de videochat
Pregatirea pentru ziua cea mare este esentiala si cheia pentru aceasta este cunoasterea potentialului propriu si cunoasterea studioului de videochat. Convingeti recruterul ca nu sunteti doar tinere cu forme apetisante in cautarea unui loc de munca si dovediti o potrivire clara intre obiectivele voastre si obiectivele studioului.

Nu in ultimul rand, tineti cont de faptul ca primele impresii sunt foarte importante. Trei sferturi dintre interviuri sunt esuate in termen de trei minute de la intrarea in camera.

Intervievatorii sunt nemultumiti de strangerea exagerata a mainilor, lipsa contactului vizual, limbajul corpului ce nu spune prea multe despre modele, starea apatica (umarul aplecat sugereaza o lipsa de incredere) si o atitudine sumbra.

La inceputul interviului, ar trebui sa zambiti si sa mentineti un contact vizual cu intervievatorul. Incearca sa te relaxezi. Vorbiti clar si nu prea repede. Evitati fidelizarea si folosirea expresiilor precum „stiti” si „vreau sa spun”!

Sfaturi utile